{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kind met autisme/adhd

Altijd zeuren de mensen om mee heen over mijn zoontje met autisme adhd

Afbeelding blog 'Mijn kind met autisme/adhd'

voor vele herkenbaar starende mensen als je kind driftbui heeft !!

Dat heb ik altijd want ik heb een zoon van 7 jaar die autisme /adhd heeft en op een leeftijd zit verstandelijk van een 3/4 JAAR en aan de buitenkant zie je niks 

Dus als mijn zoon ergens driftbui heeft of hij begrijpt iets niet krijg ik altijd comentaar van vreemde pff zoals je moet wel luistere of ben je daar niet te groot voor etc ik wil het liefst zeggen bemoei je met je eigen zaken of heeft Jou mama je dat niet geleerd !!!maar mee ik blijf vriendelijke zelf en leg dan uit van zijn verstandelijke beperking dan kijken ze helemaal raar naar mn kind alsof die een  virus is die hij kan overbrengen ???????? 

Ik heb mezelf aan moeten leren dat ik niks meer van zeurende volwassenen mensen moet aantrekken want ik hen een kind met autisme hun niet maar als cristian mijn zoon op de naschoolse opvang is doe ik laatse tijd boodschappen want heb het gehad met de bemoeizuchtige mensen is dit ook herkenbaar voor andere moeders ??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je