{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kind bracht ontbijt op bed!

Afgelopen zondag kregen mijn man en ik ontbijt op bed van onze zoon! Dat was een verrassing!

Afbeelding blog 'Mijn kind bracht ontbijt op bed!'
Afgelopen zondag kregen ik en mijn man ontbijt op bed! Eerst werd er op de deur geklopt om 08.30 uur. Ik schrok wakker en daarna kwam zoonlief (10 jaar oud)met zijn eerste dienblad de slaapkamer binnen. Ik heb het ontbijt gemaakt zei hij supertrots. Mijn man kreeg het dienblad op schoot, met de broodjes en een glas sinaasappelsap. Daarna liep hij terug naar de gang, daar stond het tweede dienblad op de grond, die pakte hij en vervolgens kreeg ik mijn ontbijt. Daarna liep hij weer terug om zijn eigen dienblad te halen. Hij ging bij ons zitten en vertelde dat hij dit al de avond van te voren had bedacht. Ik vond het zo ontzettend lief, hij had zelf de broodjes afgebakken en keurig gesmeerd. Het waren wel zuinige laagjes beleg haha maar ik genoot ervan. Hebben jullie dit ook al meegemaakt? Vind het wel leuk als ze ouder worden, dan maak je weer hele andere dingen mee! Ik vroeg hem natuurlijk of hij dit ook de zondag erop zo ging doen. Lijkt mij wel leuk en lekker namelijk. Maar dat was hij niet van plan haha.... Dus soms wordt ik verrast in het weekend!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je