{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn gouden tip om snel van je abonnement af te zijn

Hoe kom ik zo snel mogelijk, en zo goedkoop mogelijk, van mijn abonnementen af?

Afbeelding blog 'Mijn gouden tip om snel van je abonnement af te zijn' Achtergrond blur afbeelding

|| Gratis tijdschriften || 
In het begin van mijn zwangerschap was ik zo onder de indruk van alle nieuwe dingen die mij te wachten stonden, dat ik op “gratis” tijdschriften, brochures en artikelen direct “ja” zei. Ik wou natuurlijk niets missen. Aan het einde van de rit bleek dat ik er toch dik voor betaald had. Nu mijn dochter 6 maanden is heb ik genoeg tijdschriften en “blije dozen” met proefartikelen gezien.

|| Er zijn nog 5 wachtende voor u ||
Nu voelen jullie hem aankomen… Hoe kom ik zo snel mogelijk, en zo goedkoop mogelijk, van mijn abonnementen af? In eerste instantie heb ik telefonisch contact opgenomen met de desbetreffende bedrijven, maar na 15 minuten (betaald) in de wacht gestaan te hebben had ik er genoeg van. Via een aantal contactformulieren heb ik geprobeerd een opzegging te plaatsen onder vermelding van het abonnementsnummer, helaas wordt hier niet op gereageerd. De bedrijven zorgen ervoor dat zij hun opzeggegevens zo ver mogelijk verstopt hebben in hun website.

|| Sepastop ||
Via internet ben ik terecht gekomen op de website van Sepastop.eu. Op deze website kon ik aangeven bij welk bedrijf ik welk abonnement wil beëindigen & zij regelen de rest. Er wordt automatisch een opzegbrief gegenereerd en zij selecteren de juiste adresgegevens waar de opzegbrief naartoe moet. Dit heeft mij heel wat zoekwerk bespaard! De opzegbrief heb ik aangetekend laten versturen en binnen een aantal dagen had ik al een bevestiging van de opzegging in huis. Wat een opluchting!Normaliter zou ik hier geen reclame voor maken, maar ik ben zo ontzettend goed (en snel) geholpen dat ik alle mama’s kan aanraden om gebruik te maken van Sepastop. Dit geldt niet alleen voor mama abonnementen, maar ook voor abonnementen van de plaatselijke sportschool bijvoorbeeld Basic Fit, internet- & telecommunicatie abonnementen zoals KPN, de VriendenLoterij en bijvoorbeeld de krant. 

Zijn er meer mama’s met goede ervaringen bij Sepastop? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Veel liefs,
Rita.

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je