{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn goede voornemens voor 2016!

Wat gaat de tijd snel! Ik heb wel een aantal puntjes waar ik aan wil werken in het komende jaar...

Afbeelding blog 'Mijn goede voornemens voor 2016!'

Sporten

Lekker cliché, maar wel waar! Ik ben sinds kort weer begonnen met (fanatiek) sporten. Dit doe ik niet eens omdat ik graag wil afvallen, maar gezonder leven lijkt mij wel een goede start!

Van mijn chocolade-verslaving afkomen

Als ik van iets kan genieten, is het chocola. Man, man, man. Zeker de decembermaand is voor mij geen doen. Overal liggen chocoladeletters, chocolademuntjes, kerstkransjes etc etc. Ik kan mijzelf dan niet inhouden om het te kopen. Dus dat is een belangrijk puntje: van mijn chocolade-verslaving afkomen.

Minder series kijken

Tja, dit is wel een issue voor mij.. Ik kijk zó veel series. Met een app heb ik een keer uitgerekend hoeveel tijd ik heb gespendeerd aan het kijken van series: 2 maanden, 14 dagen en 18 uren.. Is toch niet normaal eigenlijk?! Ik spendeer zo ontzettend veel tijd hieraan, terwijl ik zoveel meer productievere dingen had kunnen doen. Daar wil ik verandering in brengen!

Too cool for school

Een heel klassiek voornemen: beter mijn best doen op school! Eerder starten met opdrachten en leren voor tentamens. Zodat ik niet zo stress de laatste twee weken. Slim toch?

Family first

Mijn laatste goede voornemen is: meer tijd met familie spenderen. Omdat ik op mijzelf woon, zie ik mijn ouders en zus niet zo vaak als ik zou willen. Dus wil ik meer tijd inplannen voor mijn familie!

Nu jullie!

Deel jouw voornemens bij deze winactie en WIN een bijzonder cadeautje!

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je