{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste portrettekening voor een ander...

En ook meteen een hele grote. Vijf kinderen op één papier. Als dat maar goed komt...

Afbeelding blog 'Mijn eerste portrettekening voor een ander...' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie kunnen lezen in het stukje over mezelf, mag ik graag tekenen. Begin dit jaar ben ik, na jaren stilstaan, mijn hobby weer op gaan pakken. Ik volgde een andere kunstenares op facebook, was super jaloers op hoe mooi zij kon tekenen en dat heeft me weer inspiratie gegeven. Omdat Abby die maand jarig was en ik niet veel te besteden had voor een cadeau besloot ik om voor haar een mooie plaat te maken van Ariël de kleine Zeemeermin. Voor het geval dat het nog niet op was gevallen, wij zijn beide gek van Disney. Soms zijn we net een stel kleine kinderen en zingen we allemaal Disney liedjes. Tja... ik kan er niets aan doen dat we ons soms een beetje koekoek gedragen ;) 

Anyways.... Ik had voor haar die plaat gemaakt. Ik kreeg daar ontzettend veel goede reacties op. Dat deed me zo goed dat ik besloot om er toch maar weer eens meer tijd voor vrij te maken. Niet alleen om mensen te laten zien wat ik allemaal kan, ik bedoel, ik had zoveel goede reacties gehad, voor hetzelfde geld was ik naast mijn schoenen gaan lopen. Dat is dus niet het geval. Integendeel, ik weet gewoon dat het voor mijn overvolle koppie een goeie therapie is. Wanneer ik aan het tekenen ben zit ik even in mijn eigen bubbel en heb ik geen last van mijn eigen overuren-draaiende-nonstop-hersenenspinselen. 

Mijn hobby liep al snel uit de hand. Ik maakte een facebookpagina aan en voor wie het leuk vond kon daar mijn werk volgen. Zo hoefde ik niet steeds mijn eigen "vrienden" te spammen wanneer ik weer eens een updaten plaatste over de vorderingen van een nieuwe tekening. Het is niet de bedoeling dat mensen zich gaan irriteren aan mijn enthousiasme over mijn eigen werk. Inmiddels heb ik mijn eigen facebookpagina al een tijdje in de lucht, heb ik prachtige visitekaartjes laten drukken met mijn eigen werkjes erop, sta ik zelfs op verschillende markten met mijn tekeningen en heb ik inmiddels mijn eerste opdracht gemaakt. En jawel, zelfs Enzo Knol heeft me eens gevraagd om een fanart voor hem te maken. Maar door gebrek aan kennis over wie hij is en wat hij doet ben ik daar nooit op in gegaan.

*geeft zichzelf een stoot voor de kop met de platte rechterhand*

Ik wil jullie graag wat vertellen over mijn allergrootste opdracht tot nu toe. Één waar ik ontzettend trots op ben en waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Het heeft me ontzettend veel energie gekost en slapeloze nachten, want ja, mijn hersenen kunnen ook op volle toeren draaien wanneer ik in mijn hoofd mijn werk niet los kan laten. Na 40 uur zwoegen en uiterste concentratie was daar mijn nieuwe creatie geboren. Ik was zo trots als een pauw, heb mezelf honderd schouderklopje gegeven en..... Ja, in mijn volgende blog ga ik het jullie allemaal vertellen en zou ik graag die tekening met jullie willen delen. We gaan nu eerst maar eens de oogjes sluiten en verhuizen naar dromenland.....

Oh, even een kleine kanttekening. Het plaatje hier bovenaan mijn blog is één van mijn eigen werken, mijn enige echte eigen border collie. Die is ook altijd zo lekker druk onder zijn hersenpan, net als ik. Maar dat terzijde, ik wilde jullie toch een kleine indruk geven van wat ik maak. Uiteraard is het origineel zonder tekst.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je