{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn eerste blog: even netjes voorstellen dus.

Aangezien ik pas sinds gisteren mamaplaats heb ontdekt en mee wil schrijven, stel ik mij even netjes aan jullie voor.

Afbeelding blog 'Mijn eerste blog: even netjes voorstellen dus.'

Hoi allemaal,

Mijn naam is Patricia, ik ben 31 jaar en woon in Landgraaf. Daar ben ik echter niet geboren, ik ben een geboren en getogen Drentse en kom uit de hoofdstad van deze mooie provincie, Assen. Mijn hele familie woont nog in het noorden, dus het is af en toe best wel lastig om zelf in het zuiden des lands te wonen. 

Ik woon hier in Landgraaf samen met mijn vrouw Daphne, onze 3 honden en een baardagaam. En sinds 26 februari 2014 is ons gezin verrijkt met een prachtige zoon Bjarne Tim. Op het hele proces van die zwangerschap en het tot stand komen daarvan ga ik hier even niet in, dat komt wellicht in een andere blog. Of misschien laat ik dat nog wel een tijdje liggen aangezien wij mogelijk eind dit jaar weer naar het ziekenhuis willen gaan om te proberen nog een tweede wondertje te mogen laten opgroeien. Dan is het echter de bedoeling dat ik ga dragen en bevallen, waar Daphne Bjarne heeft mogen dragen en op de wereld heeft mogen zetten. Maar daarover dus later meer.

Ik ben momenteel helaas werkeloos en dus op zoek naar een baan. Al moet ik heel eerlijk toegeven dat het thuiszitten met zoonlief ook wel heel lekker is. Maar goed, het werken mis ik wel zo nu en dan hoor. Dus ik blijf gewoon doorzoeken naar wellicht een passende functie. Al is solliciteren in de huidige tijd ook niet altijd makkelijk.

In mijn vrije tijd volg ik momenteel een cursus nagelstyliste met als doel een eigen salon te kunnen starten in de toekomst. Daarnaast wandel ik graag buiten en wanneer ik tijd heb doe ik graag aan hardlopen. Al moet ik wel zeggen dat dat echt heel erg in de kinderschoenen staat hoor en dat het lang niet zo snel gaat als ik zou willen. Verder zing ik graag en daarom zitten mijn vrouw en ik ook bij een koor waar we op vrijdagavond mee oefenen. Aanvankelijk ging Bjarne mee naar de repetities, maar momenteel gaat dat niet meer en dus gaan mijn vrouw en ik om de beurten naar de repetitie.

Nou tot zover maar even iets over mezelf. Ik hoop een aantal leuke blogs voor jullie te kunnen schrijven en via hier eventueel leuke contacten op te doen. En mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust ;)

Mocht je trouwens andere dingen van mij willen lezen die niet mama gerelateerd zijn, dan kan je die vinden op mijn eigen blog.

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je