{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn draag ervaring.

​Oh ik hou er van, dragen! Ik was in het begin een beetje sceptisch, beetje dromerig en een beetje onhandig. Maar mijn mannetje en raakten v

Afbeelding blog 'Mijn draag ervaring.' Achtergrond blur afbeelding

Een heel speciaal kraamcadeau!
Van 2 hele lieve vriendinnen kreeg ik een heel bijzonder fluffy kraamcadeau, mijn eerste doek een little frog fluorite. Een stoere doek, waar mijn stoere mannetje in kon. In het begin was ik zo onhandig en klungelig met het knopen dat ik de doek uit frustratie een paar keer in de hoek heb gegooid. Van uit de hoekkeek die me dan aan (figuurlijk). En nadat ik een keer mee heb gekeken met een oud vriendin die even langs kwam op het mammacafe en youtube filmpjes eindeloos te hebben herhaald zat hij er in. En na een paar minuten was Wout in dromenland en ik in de 7de hemel. Wat stoer, zo`n klein hummeltje dicht tegen je aan in een doek. Tip die ik iedereen kan geven, neem een draagconsult, scheelt denk ik een hoop frustratie.

Maar er kwam meer.....
En niet snel nadat ik het onder de knie begon te krijgen kriebelde het verder. Een betaalbare draagzak moest er komen en werd verliefd op de Hop-Tye Los Angeles, een stoere mei tai. En nog steeds als ik foto`s zie, wordt ik verliefd, maar ik kon er geen "vriendjes" mee worden. Het zat me niet lekker. Op de rug ging het super, maar op de buik kreeg ik aan alle kanten pijn. Helaas was dit hem niet. En ik wou eigenlijk Jeroen aan het dragen krijgen, en met deze mei tai moest er nog geknoopt worden.

Het lukte!
Toen kwam er een klik-klare draagzak. Een Mucibi is afkomstig van de webwinkel pink or blue, en ik vond hem heel fijn. Hij was makkelijk te verstellen en Wout zat er goed in. En niet helemaal onbelangrijk, Jeroen draagt! Hij zat hem ook mooi en goed. De draagzak voelde ook heel veilig. Met plezier hebben we hem gebruikt. En hij blijft zeker bij ons voor als er een deel 3 komt. Nu gaat hij uit logeren bij mijn pregsie (best friend pregnant).

De ruil
Ik had mijn Hop tye op de draagdoekenmarkt gezet, ik wou hem graag verkopen of ruilen voor een stoere doek. Ik kreeg een bericht van iemand die een doek had. Toen ze me de doek onthulde stond ik te springen door de kamer. Het was namelijk een Ellevill Jade Deli. Hij was helemaal ingedragen, lekker zacht. Heb er heerlijke draagmomenten mee gehad. Een prachtige doek, ook zeker mooi voor beginners. Moet eerlijk zeggen dat ik denk dat een "al ingedragen doek" voor beginners goed is. Ze zijn zachter en makkelijker te knopen. En de verkopers zijn vaak fanatieke dragers die je met alle vragen zullen helpen. Er zijn zo wie zo ook veel groepen op facebook te vinden! Denk aan Draagpraat en Draagmama's & Meer - Twente.

We groeien mee.
Wout groeit, zakken blijven qua maat het zelfde. Helaas, Wout werd een dreumes en te groot voor zijn draagzak. Dus er moest een nieuwe komen. Ja en betaalbaar. Ook al heb ik een crush op de draagzakken van Rose & rebellion mijn budget is niet R&R (ook niet 2de hands). En toen kreeg ik een tip. Een Hop tye maar dan klik-klik? Het kon. Goed gevulde schouderbanden wat ik miste bij de hop waardoor ik pijn kreeg, en hij is betaalbaar! Ik vond een connecta toddler. Voor buikdragen is Wout nog te klein voor deze zak (is van af maat 86), maar op de rug zit hij eigenlijk heel erg mooi!. Dus op de buik? In de doek. Op de rug? In de zak.

En de zak? Hij is mooi! Stoer en lief. Ik ben er eigenlijk helemaal verliefd op! Het voelt als een doek maar dan met de voordelen van een zak. We gaan hier nog heel veel plezier mee beleven!

Xmoeke

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je