{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter voorstellen

In deze blog stel ik mijn dochter voor. Ze is een lief meisje met een tikje pittig.

Afbeelding blog 'Mijn dochter voorstellen'

mijn dochter is mijn 2e kindje ze is na een redelijke bevallig geboren, alleen huilde ze niet ze vond het te intresand om om zich heen te kijken. Ilana is haar naam ze is geboren op 4 okt 2013 ze is nu ruim 2,5 jaar. 

Ilana is een lief meisje met een pittig karakter . Zo anders dan haar broer je kan ze in niks vergelijken ook omdat haar broer anders is dan andere kinderen merk ik wel het verschil. Ilana is zo anders en makkelijker in omgang, ilana heeft een pittig randje laat duidelijk merken als ze iets niet wilt , als er iets niet lukt , als ze haar zin niet krijgt ze kan behoorlijk gillen en heeft zo haar driftbuien. Ook is ze behoorlijk eigenwijs . Maar ze is ook heel zorgzaam lief en wilt altijd knuffelen en kusjes geven, dansen vind ze ook leuk en ze is een hele grote bollo fan. 

Groetjes dani

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je