{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaak een natte broek!

Mijn dochter is al lange tijd zindelijk en gaat altijd netjes naar de wc, maar het lijkt alsof ze hier geen tijd meer voor heeft :)

Afbeelding blog 'Vaak een natte broek!' Achtergrond blur afbeelding

Hebben jullie dat nou ook ? Mijn dochter is afgelopen week 3 jaar geworden en al een lange tijd zindelijk, de pot is al een tijdje weg en ze gaat netjes op de toilet. Maar sinds een maand ''vergeet'' of is ze te laat met naar de wc gaan. Hierdoor tegenwoordig vaak natte broeken!! :)

Is het een periode? Ik heb het gevoel dat ze dan zo druk is met van alles en nog wat dat ze gewoon geen zin heeft om te gaan.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je