{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter bonkt tegen de muur deel 2

Mijn dochtertje bonkt tegen de muur met haar hoofdje bij bepaalde situaties. Vaak als ik boos ben of als zijzelf niet lekker in haar vel zit

Afbeelding blog 'Mijn dochter bonkt tegen de muur deel 2'

Vele reacties kreeg ik. Fijn! Daar was ik namelijk naar opzoek. Ook hebben we niet stilgezeten hoor... Samen met mijn man ben ik in gesprek gegaan met Bess. Ze kan met haar 3 jaar al best goed verwoorden wat er in haar omgaat. 

Ze geeft aan dat ze echt niet weet waarom ze zichzelf pijn doet, de pijn voelt ze pas later overigens. Het lijkt een soort uitlaatklep geworden. Zoals volwassenen bijvoorbeeld een sigaretje opsteken als ze stress hebben. 

Via de huisarts lopen nu ook wat onderzoeken en testjes. Bijvoorbeeld bij een fysiotherapeut die checkt of ze nergens vastzittende pijn heeft. Ook een diëtist gaat kijken wat er ontdekt kan worden. We schrijven nu van de hele week op wat ze eet, hoeveel ze slaapt en hoe vaak ze bonkt met haar hoofdje. 

Hopelijk snel meer. Helaas kan ik nog niet melden dat het bonken minder geworden is :( 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je