{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter Amira, alles uit proberen wat ze kan

Dit gaat over mijn dochter Amira, hoe ze opgroeit en van alles beleefd.

Afbeelding blog 'Mijn dochter Amira, alles uit proberen wat ze kan ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter Amira is me er eentje,  ze is nu op de leeftijd dat ze echt alles wilt uit proberen wat maar kan, het liefst klimt ze op stoelen en opent ze kast deuren en is er nog  trots op ook! Slapen doet ze alleen als ze echt niet meer kan, ze vecht er echt tegen, vandaag ook, eerst een uur huilen en vervelend worden voordat ze gaat toegeven dat ze ook echt moe is. Ik haar maar naar bed gebracht en hopelijk houdt ze het een uur vol, alleen maar beter voor haar...maar probeer haar dat maar eens wijs te maken dat slapen goed voor je is!

Straks als ze wakker is, lekker naar buiten, daar geniet ze ook zo lekker van!

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je