{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn Count your blessings 2015

#1. Mijn lieve grote zoon die in januari zijn eerste schooldag had! Ow wat was hij trots en wat heb ik hem zien veranderen.

Afbeelding blog 'Mijn Count your blessings 2015'

En dan zie je de win aktie Count your blessings voorbij komen.

Ik heb lang getwijfeld of ik zou schrijven of niet!

Ik kom niet zover met bloggen en erg goed erin ben ik ook niet haha.

Maar ik ga het proberen dus hier komen mijn blessings van afgelopen jaar!

#1. Mijn lieve grote zoon die in januari zijn eerste schooldag had! Ow wat was hij trots en wat heb ik hem zien veranderen. Hij werd een stuk socialer na andere kinderen en wist weer zoveel meer er ging een andere wereld open voor hem!

#2. Wat ben ik blij met mijn mannetje die me in alles steunt. Of ik nou chagrijnig ben of niet hij is er en snapt me in alles. Al 2 jaar getrouwd maar voelt alsof we al 25 jaar getrouwd zijn soms haha!

#3. Mijn allerliefste ouders, ik heb respect voor wat hun allemaal voor ons doen. Helpen ons nieuwe huisje op te knappen, vaak heen en weer rijden als het slecht weer is dan hoef ik niet naar school te fietsen met zoonlief.

#4. De rest van de familie en schoonfamilie waar ik altijd nog bij terecht kan al is het midden in de nacht!

#5. Mijn allerbeste vriendinnetje en haar mannetje. Al is het midden in de nacht of is er iets met Jessie ik kan altijd bellen en ze staat klaar voor me en andersom net zo! We zijn al ruim 7 jaar bevriend en niemand die ons dat afpakt we zijn net zusjes.

#6. Er is nog iemand die ik in het bijzonder moet bedanken! Kelly of zoals ze hier heet mama van Quentin. Ik ben blij dat het contact 4 jaar geleden weer is terug gekomen! We steunen mekaar door dik en dun en kunnen ook lachen met mekaar. Hoop dat 2016 veel goeds geeft voor ons!

#7. Jessie is zindelijk geworden dit jaar en na alles wat er gebeurt is ben ik blij dat hij een grote jongen is geworden! Mijn grote jongen wel te verstaan!

#8. We hebben een eigen woning gekregen! Jaren bij mijn ouders ingewoond (wat hardstikke fijn was) maar nu eindelijk ons eigen plekje waar we van kunnen genieten!

#9. De gezondheid van Jessie die een stuk beter gaat sinds we weten dat hij Astma heeft. In januari een longontsteking gehad en toen is er eindelijk een balletje gaat rollen, zo kwamen we er achter dat hij astma heeft!

#10. Ik weet wat de toekomst me bied, een mooi gezin om van te houden en lieve familie en vrienden waar ik in 2016 ook weer voor klaar zal staan!

Er zullen nog zoveel meer dingen zijn waar ik me gezegend over voel! Maar dit zijn voor mij de belangrijkste 10!

Ik hoop dat 2016 voor iedereen veel goeds gaat brengen en we allemaal een liefdevol jaar hebben!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je