{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn bijdrage aan het vriendenboekje van Lindsey!

Wat een superleuk idee! Hier doe ik graag aan mee, dus bij deze mijn bijdrage.

Afbeelding blog 'Mijn bijdrage aan het vriendenboekje van Lindsey!' Achtergrond blur afbeelding

naam: 

Christy (pseudoniem aangezien mijn man wilt dat ik anoniem blog)

leeftijd: 

26

Haarkleur: 

Blond

Oogkleur: 

Donkerblauw

Beroep: 

Reisadviseuse/ mama 

Gezin: 

Manlief, mijzelf, onze dochter Liv van 1 jaar en de familiepoes.

Foto%20achterkant_1454670169.jpg

Mijn lievelings boek: 

Aargghhh ik kan écht niet kiezen! Mijn favoriete schrijfsters op dit moment zijn Milly Johnson en Karen Slaughter

Mijn lievelings tv programma: 

The Blacklist, Grey's Anatomy

Mijn lievelings muziek: 

Ook hier kan ik echt niet kiezen, muziek is zo ontzettend belangrijk in mijn leven en ik hou echt van bijna alle soorten muziek (Maar echt. Van pop tot heavy metal en van hardcore tot Nederlandstalig. Mij maak je bijna overal blij mee). Minst favoriete muziek is dan ook een betere vraag: Hip hop, daar heb ik niet zoveel mee.

Mijn lievelings films: 

Goh, ook al zo'n lastige. Ik kijk heel graag films dus ik kan er zo snel niet één bedenken.

Mijn lievelings kleur: 

Voor mezelf zwart/antraciet maar ik ben ook gek op roze.

Mijn lievelings eten: 

Pizza (salami of met ui) en chocola!! (niet op de pizza, duh)

Mijn lievelings drinken: 

Ik drink het liefste water omdat het gewoon goed is. Maar als ik écht iets lekkers wil dan ga ik voor Cola of Cappucino van Dolce Gusto. (Ja heel specifiek van Dolce Gusto, ik vind dus niet alle cappucino's lekker)

Mijn hobbies: 

Reizen, lezen, muziek luisteren (en héél erg vals meezingen in de auto) en dansen als niemand kijkt!

Mijn motto: 

Doe de dingen waar je écht gelukkig van wordt. Morgen is geen zekerheid.

Mijn slechtste eigenschap: 

Ik ben vaak tot mijn grote schaamte te laat. (Onze klokken houden mij voor de gek ik weet het zeker)

Mijn beste eigenschap: 

Ik heb een heel groot inlevingsvermogen en kan me goed in veel situaties verplaatsen. (Volgens mijn man is dit overigens niet zo'n beste eigenschap...)

Dit ben ik in 3 woorden: 

Lief, zorgzaam, oprecht.

Mooiste plek waar ik ben geweest: 

Menorca, Cala'n Bosch. Mijn 2e thuis.

Als ik een dier mocht zijn was ik: 

Een dolfijn, lekker altijd in het water. Of een kat. Maar dan wel onze kat.

Hier wordt ik gelukkig van: 

Best veel dingen eigenlijk , muziek, mijn dochter, gezellig een filmpje kijken met mijn man... reizen, lekker lunchen met mijn moeder/vriendinnen, kerst, het weer (kan enorm genieten van vallende sneeuw, de eerste zonnestralen, kletterende regen op het raam etc). 

Deze 3 dingen neem ik mee naar een onbewoond eiland: 

Mijn dochter, mijn i-pod  en een boot zodat mijn dierbaren ook af en toe op bezoek kunnen komen. 

Deze persoon zou ik willen ontmoeten

Pfoeh, dit zou ik eigenlijk niet weten...

Deze persoon zou ik voor een dag willen zijn: 

Adele. Het lijkt me geweldig om zo mooi te kunnen zingen.

Over tien jaar: 

Hebben mijn man en ik ons droomhuis gevonden en 'leven wij nog lang en gelukkig met Liv en misschien een broertje of een zusje?' (Bovendien ben ik dan op wonderbaarlijke wijze 25 kg afgevallen en heb ik een stem als een nachtegaaltje waarmee ik miljoenen euro's verdien en de hele wereld rondreis.. HA HA)

Grappig om over mij te weten: 

Ik ben eigenlijk super onzeker over heel veel dingen, dit is waarschijnlijk iets wat ik aan de basisschooltijd heb overgehouden. Ik wil graag door iedereen leuk lief grappig en aardig gevonden worden. Dit hou ik uiteraard in het dagelijks leven heel goed verborgen door net te doen alsof het me geen ene reet interesseert wat anderen van mij vinden :)

Wijze woorden ter afsluiting: 

Probeer te waarderen wat je hebt, meet je leven niet naar anderen want je ziet slechts de buitenkant.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je