{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn baby wil geen flesje: HELP!

Mijn baby van 4 maanden oud wil geen flesje, wat moet ik nu doen? Ik hoop dat iemand goede tips heeft!!

Afbeelding blog 'Mijn baby wil geen flesje: HELP!' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kindje van 4 maanden oud heeft altijd borstvoeding gekregen. Omdat ik bijna ga beginnen met werken, wil ik graag de borstvoeding vervangen door flesvoeding. Op internet staan leuke schema's waarbij staat dat je telkens een borstvoeding kunt vervangen door een flesvoeding en na 3 dagen kun je nog een borstvoeding vervangen door een flesvoeding tot dat je kindje helemaal flesvoeding drinkt. Heel leuk die schema's op internet maar mijn kindje wil geen flesje! Hebben jullie hier ook ervaring mee? Ik heb kunstvoeding gekocht en deze netjes verwarmd in een flesje en toen ben ik rustig met haar gaan zitten. Ze ging met de flessenspeen spelen in haar mond en het leek of ze slokjes melk nam. Maar ze werkte de melk weer naar buiten met haar tong en werd boos. Met haar handjes duwde ze de fles weg en begon te huilen. Ik heb het al meerdere keren geprobeerd (al 3 dagen en dan 1x in de middag) maar niets helpt. Misschien ligt het wel aan de smaak van de flesvoeding? Ik heb werkelijk geen idee. Moet ik nu meerdere keren per dag oefenen met een flesje of maar 1x per dag? En wat is jullie ervaring hiermee? Herkennen jullie dit en hebben jullie tips? Mijn kindje gaat eind oktober naar het kinderdagverblijf dus ik heb het gevoel dat ik nog maar weinig tijd heb!

Tags: #Baby & Zo, #Food

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je