{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn allereerste blog. Ooit.

Na een tijdje meelezen toch maar eens proberen of het wat voor mij is dat bloggen.

Afbeelding blog 'Mijn allereerste blog. Ooit.'

Ik zal jullie gelijk maar even waarschuwen, ik heb dit nog nooit eerder gedaan. Je kunt mij dus eigenlijk wel als een newborn blogger beschouwen..

Ik lees al een tijd mee op mamaplaats en ik beleef vaak veel plezier aan het lezen van alle verhalen hier. 
Het leek mij wel tijd om ook is wat meer over mezelf te vertellen en wie weet heb ik een nieuwe hobby gevonden.. *ahum*

Mijn dochtertje tikt alweer de 10 maanden aan, bijna tijd dus voor de beruchte Eerste Verjaardag.
Wat een enorm cliché maar de tijd gaat zo ontzettend hard. Ik kan me nog zó goed voor de geest halen hoe het was om dat kleine wurmpje in mijn buik te voelen bewegen. Ook de bevalling is iets waar ik nog steeds veel over nadenk, mooi onderwerp voor mijn volgende blog :).

Vorig jaar ben ik getrouwd met de vader van mijn dochtertje,vaak doe ik hem enorm te kort sinds de geboorte van Liv.
De liefde die ik voor haar voel is zo allesomvattend dat er tot mijn schaamte weinig plek is overgebleven voor mijn man en daar schaam ik me soms best wel voor.  

JA ik ben zo'n moeder die compleet tot over haar oren verliefd is op haar kind, NEE ik ben niet zo'n moeder die dan ook haar hele leven afhangt van haar kind, ik mag er zelf ook best zijn... alleen is in dat plaatje mijn man een soort van overbodig geworden, wat natuurlijk belachelijk is want zonder hem zou mijn superschattigewonderbaby ook niet bestaan.

Ik ben erg benieuwd of meer moeders zich hierin herkennen. Natuurlijk weet ik dat het (hopelijk toch wel) voornamelijk mijn hormonen zijn die denken dat ze baas over mijn gevoelens zijn geworden en dat het volstrekt normaal is dat een relatie onder druk kan komen te staan na de geboorte van een (eerste) kind maar toch wordt ik er soms onzeker van.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je