{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn allereerste blog.....

Afbeelding blog 'Mijn allereerste blog.....' Achtergrond blur afbeelding
Zo vandaag ga ik me toch maar eens aan het 'bloggen' wagen...best spannend! Maar angst over boord en gaan, want wat is er nou leuker dan over je kind kunnen bloggen. Even kort voorstellen... Ik ben Suzan, 32 jaar, getrouwd en momenteel fulltime mama van onze 2-jarige peuter Sofie. Daarnaast ontwerp ik in mijn vrije uurtjes kinderkamerkunst/geboortekunst. En vanaf nu ga ik me ook bezig houden met bloggen!

Elke dag geniet ik weer van onze dochter en verbaas ik me ook, want wat 'moeten' die kleintjes toch veel leren. Zo zitten we nu in de fase; 'drinken uit een beker', wat 9 van de 10 keer goed gaat, maar net die ene keer wanneer je even niet kijkt haar hele t-shirt onder de aardbeiensap zit. Tja daar gaan we dan, de hele boel maar weer uit en 'even' wat nieuws aantrekken.

En daar begint het leuke gedeelte voor Sofie. Ze heeft een passie voor kleding en voornamelijk voor hoedjes. Zo trekt ze elke dag wel even haar Pietenmuts uit de kast en aangezien ze er twee heeft is mama ook elke dag wel even de pineut… dus zodra we boven zijn gaat de kledingkast open en kan het feest beginnen. Ondertussen zoek ik schone kleren voor haar bij elkaar en lopen Sofie en ik er weer in 5-decemberstemming bij. Dan gaat het verstoppen en tellen beginnen- Sofie telt zelf, maar liefst tot 15…(trotse mama!) En geeft ook altijd haar verstopplek duidelijk aan… al wisselt die met elke stap die ik zet. ‘Gevonden’ roep ik dan…. ‘Nee, nee niet leuk, mama tellen?’ Onweerstaanbaar toch, en ja mama gaat braaf tellen…Inmiddels zijn we dan ruim een half uur later weer in de kleren, dan nog 'even' een boekje lezen samen en hop naar beneden, voor zo'n nieuwe overheerlijke beker met aardbeiensap...

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je