{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn 75ste blog, jahoe!

Begonnen met een te kleine onderbroek, ben ik nu beland bij mijn 75ste blog!

Afbeelding blog 'Mijn 75ste blog, jahoe!' Achtergrond blur afbeelding

Normaal gesproken blog ik geen 2x op één dag, maar ik zat zo maar even mijn blogs te tellen en toen kwam ik uit op 74. Tja, daar moest ik dan natuurlijk wel een 75te over schrijven :-)

Dit is dus mijn 75ste blog en hoe cliché het ook klinkt, ik ben zeker nog lang niet van plan om te gaan stoppen! Mijn blog carriere op mamaplaats begon met een blog over een te kleine onderbroek. Een grappige blog over een uitspraak van mijn zoon, een blog die blijkbaar in de smaak viel, want hij werd zomaar ook gelijk blog van de week! 

Ik weet niet meer precies hoe ik terecht ben gekomen bij mamaplaats en uberhaupt hoe ik begonnen ben met bloggen. Schrijven is altijd een hobby van mij geweest, vroeger schreef ik al graag verhaaltjes en deelde ik mijn gevoelens in mijn dagboek. Dit is voor mij ook een soort dagboek, maar dan eentje die ik wel graag deel met anderen. 

In augustus 2015 werd ik benaderd om themablogster te worden voor mamaplaats, tot die tijd was ik niet heel erg actief in het bloggen, maar vond ik het wel leuk om zo nu en dan iets te delen. Het feit dat ik gevraagd werd om themablogster te worden, vond ik een grote eer, hierdoor ben ik ook bewuster gaan nadenken over onderwerpen. In het begin was dat nog wel lastig voor mij, ik wilde heel graag bloggen, maar de onderwerpen kwamen niet. Inmiddels merk ik dat het meer vanzelf gaat, waardoor ik er zelf ook nog meer van ga genieten.

De reacties die ik op mijn blog krijg vind ik ook echt geweldig, het is prettig als iemand mijn blog leest en daar wat over kwijt wilt. Ik ben vaak ook echt heel erg geholpen door deze reacties. Soms laat het mij meer nadenken over een onderwerp of krijg ik een andere kijk op de zaak, dat vind ik echt heel erg prettig en daar wil ik ook echt iedereen voor bedanken. Ook het lezen van andere blogs geeft mij heel erg veel, soms om gewoon te lezen dat ik niet de enige ben die bepaalde dingen meemaakt, maar ook om een andere blogger weer te kunnen helpen.

Ik ga nu op weg naar mijn eerst volgende doel, namelijk het mooie blogboek. Het lijkt mij zo'n grote eer om mijn eigen blogboek te krijgen, daar kijk ik nu al naar uit. Dus jullie zijn gewaarschuwd, er komen nog minimaal 25 blogs van mijn kant hihi

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je