{{ message.message }}
{{ button.text }}

Micky sluit liefdesbaby niet uit

Afbeelding blog 'Micky sluit liefdesbaby niet uit'
Micky Hoogendijk sluit een liefdesbaby met Adam Curry niet uit. 'Het is niet zo dat we het niet zouden willen, maar het moet ook lukken.' Hoogendijk was twee keer zwanger, van haar ex-man Rob Scholte. In 1993 werd hun zoon Pepijn na een voldragen zwangerschap dood geboren. Bij de aanslag op Scholte in 1994 was Hoogendijk zwanger en verloor ze ook die baby. 'Als het er niet meer van zou komen, ben ik eigenlijk wel oké', zegt Hoogendijk in de Volkskrant.  

Paniek

'Ik ben nooit een paniekvogel geweest die zegt: ik moet nu kinderen. Dat vind ik een lelijke kant van vrouwen. Ik heb dat veel gezien en altijd gedacht: zo wil ik niet zijn. En ik ben wel moeder geworden hè, van Pepijn. Nu heb ik mijn handen vol aan mijn drie petekinderen.'  

Stiefdochter

Ook geniet ze van de dochter van Adam, Christina Curry. 'Ik heb een mooie stiefdochter. 'Ik word wel oma, hè', zeg ik dan tegen haar - als stiefmoeder mag je een beetje pushen. Maar ik geef de kinderen denk ik even door.'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je