{{ message.message }}
{{ button.text }}

Michael Buble: papa!

Waarschijnlijk kennen we hem allemaal: de leuke en sympathieke jazz-zanger Michael Buble. Ook hij mag zich gaan voorbereiden op het vaderschap, want...

Afbeelding blog 'Michael Buble: papa! '

Waarschijnlijk kennen we hem allemaal: de leuke en sympathieke jazz-zanger Michael Buble. Ook hij mag zich gaan voorbereiden op het vaderschap, want in augustus krijgt hij zijn eerste kindje!

Buble is 38 jaar en krijgt samen met zijn vrouw Luisana Lopito dit jaar een zoontje. De argentijnse Lopito is 26 jaar oud en ze zijn samen hartstikke gelukkig. Het stel heeft op de echo in het michael bubleziekenhuis duidelijk gezien dat ze een klein mannetje krijgen.


Happy couple met Michael Buble!

Het koppel is samen vanaf 2008 en trouwden in 2011. Michael Buble wilde altijd al graag vader worden. Nu het zover is, wil de zanger niet totaal stoppen met optreden, maar zijn carrière wel op een lager pitje zetten. Het lijkt hem verschrikkelijk om later spijt te krijgen over het feit dat hij er niet altijd voor zijn kinderen is geweest.

We wensen Michael en Luisana veel babygeluk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je