{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met spoed naar het ziekenhuis

Heb ik dat ook eens een keer meegemaakt, een ritje met de ambulance...

Afbeelding blog 'Met spoed naar het ziekenhuis'

Afgelopen vrijdag 19 augustus, stond ik op met benouwdheid en een pijn in mij longen als ik diep ademhaalde, ik heb toch maar de kleine man naar mijn schoonmoeder gebracht moest ten slotte werken, maar het ging niet over.. Toch maar de dokter gebeld en ik kon langs komen, daar mijn verhaal gedaan! En toen ging het in rap tempo, ik werd opgehaald door de ziekenwagen, ze dachten weer aan een longembolie! 

Daar aangekomen, bloed afgenomen, foto's en CT-scan genomen, maar gelukkig was het geen longembolie! Maar ze zagen nog wel restjes zitten van de laatste keer. Ze denken dat het een allergie is waardoor ik ging hyperventileren. Daar kan je dus ook pijn in je longen met ademhale. voelen. Dat ga ik toch maar eens uitzoeken waarvoor ik nou een allergie heb. 

Ik kan nu toch wel met een fijn gevoel gaan vliegen binnenkort! 

Mama Manon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je