{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met Open Armen - Mooi programma!

​Het is toch wel een van mijn favoriete programma's om te kijken: Met Open Armen!

Afbeelding blog 'Met Open Armen - Mooi programma!'

Het is toch wel een van mijn favoriete programma's om te kijken: Met Open Armen!

Zelf ben ik gezegend met twee kindjes, maar mochten wij op een of andere manier niet het geluk hebben om zelf kinderen te krijgen, dan was adoptie bij ons ook een optie geweest. 

Ik weet dat het proces van adoptie heel erg lang is, veel haken en ogen heeft, met ups en downs gaat, soms tegenslagen geeft. Maar man wat vind ik al deze ouders toppers! Ze houden van het kindje vanaf het moment dat ze het op een foto te zien krijgen en meestal daarvoor zelfs ook al! Ik denk dat dit voor veel mensen die geen kinderen kunnen krijgen de optie voor adoptie bespreekbaar maakt met daarbij ook de tegenslagen genoemd zoals die bij deze gezinnen zijn geweest.

Mooi! Emotioneel! Ga zo door programma makers!

 

1

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je