{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bouwen aan een mooie toekomst, klinkt goed toch?!

Kinderen ontwikkelen zich als een sneltrein, stukje voor stukje worden ze steeds vaardiger en slimmer. Letterlijk en figuurlijk 'bouwen' kids hun toekomst op. Wist je bijvoorbeeld dat je kindje tijdens het stapelen van hoge torens leert om creativiteit te ontwikkelen? En dat kan nu al vanaf 1 jaar met de extra grote blokken van Mega Bloks.

Afbeelding blog 'Bouwen aan een mooie toekomst, klinkt goed toch?!'

VERGROOT DE VERBEELDINGSKRACHT

Jij als ouder kan dit natuurlijk alleen maar supporten! Terwijl je kindje een toren bouwt, vertelt het vast hele verhalen met bijpassende personages. Op dat moment wordt de verbeeldingskracht van je kindje stukje bij beetje meer ontwikkeld. Ook groeit het zelfvertrouwen in bijna hetzelfde tempo als de toren zelf: ze kunnen alles zijn waar ze van dromen!

START HET AVONTUUR

Klinkt bovenstaande je goed in de oren? Mooi! Want dan staat niets je in de weg om samen met je kindje een avontuur te beginnen... Juist omdat de liefde voor spelen en leren één van de verbazingwekkendste dingen is die je kunt opbouwen met je kind, is het zo enorm belangrijk. Diverse Mamaplaats moeders bouwen tegenwoordig samen met Mega Bloks (en kun kindje) aan dit avontuur...

MEGABLOKS HELPT ONTDEKKEN

Mega Bloks is wereldwijd al meer dan 25 jaar hét merk in construction speelgoed. Er is een lijn speciaal voor de kleinste bouwers onder ons. Leuk hé?! De grote blokken passen perfect in kleine kinderhandjes vanaf 1 jaar. Naast dat het handige grote blokken zijn, zijn deze ook goed van kwaliteit en hebben ze prachtige kleuren.

En mama's... Naast dat deze blokken top zijn voor je kindje blijken papa's ook uren speelplezier te beleven van deze leerzame blokken. Win-win!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je