{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mean lean skinny machine

Okee. Het is genoeg geweest! Nu gaan we het echt doen. En doorzetten! Ik ben vastberaden! Denk ik.. Nee! Weet ik! Dat ben ik! Aarrgh! Yes!

Afbeelding blog 'Mean lean skinny machine'

Al een tijdje klaag ik over mijn extra kilo’s. Nu valt er op zich niet zo heel veel te klagen, want zo verkeerd is het allemaal niet. Maar ik wil gewoon van de laatste extra zwangerschapskilo’s af.

Zoals eerder gezegd, ben ik tijdens mijn zwangerschap 20 kilo aangekomen, 13 afgevallen en zit ik vast aan de 7 overgebleven kilo’s. Nu kun je niet zo snel zien dat ik deze extra kilo’s meedraag. Maar ik wel. Ook pas ik mijn oude kleding nog niet, en ben ik nu op het punt beland dat ik ook mijn ‘grote’ kleding niet meer pas. En ik vertik het om nu tussenin kleding te gaan kopen. Door alle drukte met stage, baby en huishouden. Had ik gewoon vrijwel geen tijd om iets te doen. Pooks slaapt zo goed als niet overdag, dus dat houdt je dan wel bezig.

Omdat ik veel hoor dat het wel meeviel had ik er ook niet zo heel veel haast bij iets aan de andere kilo’s te doen. Totdat ik ging babyzwemmen. Dit doe je namelijk in badpak.. Ja.. Ik was ook verbaasd.. Ik had geen badpak. Tenminste, geen badpak wat paste. Want in al mijn eigen, oude badpakken had ik meer boobslips, dan in Boobslip Town. Ik moest dus een nieuw badpak hebben. Of bikini, maar daar was deze mama zeker nog niet klaar voor. Na lang zoeken dacht ik een leuk badpak gevonden te hebben. Dacht ik.. eenmaal aan stond het beeld van mij met de badpak mij absoluut niet aan. Ik weet niet of het het badpak was, of ik in het badpak.. maar de combinatie was hoe dan ook niet om over naar huis te schrijven.

Daarnaast kreeg ik van vriendlief een uitnodig vanuit zijn werk door, voor het kerstgala/borrel/feest/gedoe. Ah, ja.. paraderen in je mooiste jurk. Maar dan moet dat wel kunnen. Zoveel mooie jurken in de kast, maar ik pas er geen.

Dus nu was ik er klaar mee. Nu moest en zou ik iets gaan doen aan die extra kilo’s. Ik heb 2 apps gedownload die mij helpen aan een korte dagelijkse work-out. Eén voor het gehele lichaam en één speciaal voor de buikspieren. En een app die mijn eetgedrag in de gaten houdt (ja, dit kan ik ook heel goed zelf, maar zo heb je een soort van stok achter de deur).

Het feest is 11 december. Dus nu is mijn doel om dan die 7 kilo kwijt te zijn. De motivatie is er, nu moet ik deze nog vast zien te houden en me niet weer laten gaan in de dagelijkse sleur en drukte. Een gezond(er) eetpatroon en meer bewegen. Ik doe tegenwoordig (bijna) alles al op de fiets. Dus een beetje extra bewegen en dat moet het wel goedkomen. Toch!

Pas maar op, voor je het weet ben ik een mean lean skinny machine! 

I will keep you posted..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je