{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mark Tuitert heeft een zoontje gekregen

Mark Tuitert en zijn vrouw Helen van Goozen hebben namelijk dinsdag een nieuw gezinslid verwelkomd.

Afbeelding blog 'Mark Tuitert heeft een zoontje gekregen'
Het was tijd voor beschuit met blauwe muisjes in huize Tuitert. Mark Tuitert en zijn vrouw Helen van Goozen hebben namelijk dinsdag een nieuw gezinslid verwelkomd.

Baby Tom

Woensdag deelde de schaatser op Twitter: ‘’Tom Tuitert is gisteren geboren, alles gezond en wel. Helen en ik zijn erg blij en trots!!’’ Baby Tom woog bij de geboorte 3760 gram. De bevalling is goed gegaan en verliep vrij snel.mark tuitert

Afleiding voor Mark Tuitert

De komst van zijn zoontje komt als een welkome onderbreking voor Mark. Hij traint namelijk volop voor het Olympische seizoen. Zijn zoontje zorgt voor de nodige afleiding.

Miskraam

In 2010 was Helen ook zwanger. Na 17 weken kreeg zij een miskraam. Een jaar later werd hun dochtertje Anna geboren. Volgens Mark is zij erg blij met haar kersverse broertje. ‘’Haar gezichtsuitdrukking toen ze Helen zag met dat jochie op haar buik, dat was onbetaalbaar’’. Mark en Helen hebben elkaar in 2009 het ja- woord gegeven. Helen is een voormalig langebaanschaatsster.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je