{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mannen en kinderen tis me wat

Sommige mannen blijven kinderen en soms nog erger dan de kindjes zelf

Afbeelding blog 'Mannen en kinderen tis me wat'

je bent thuis omdat je over vermoeid bent. Je hebt een man die zen leventje leid zoals voor er kindjes waren en dan krijg je ook te horen dat je u opsluit. Ja hallo er zijn er hier twee dat iemand nodig hebben en ik ben hun mama. Weggaan ja of nee? Meer en meer weekenden zit ik thuis blij want ben wel moe maar de andere kant wil ook wel eens een avondje maar vind het zo zonde dat ik daarvoor de kindjes weg moet doen ????  Moeilijke keuzes horen bij het mama zijn zeker ????

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je