{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Mamaplak, met je kind op schoot in de WC.

Mamaplak, een blog schrijven met kind op schoot. Mamaplak, proberen te koken met een kind hangend aan je been.

Afbeelding blog '​Mamaplak, met je kind op schoot in de WC.' Achtergrond blur afbeelding

Mamaplak, soms zo fijn, soms ook o niet fijn.

Het is best vermoeiend, dit kleine veel eisende lieve mannetje. Waar heeft hij precies last van? Sprongetje? Tanden of kiezen? Gewoon wat slechter in zijn vel? Ik zeg maar gewoon ‘hij heeft een beetje last van zichzelf’. Hij heeft het nog nooit zo erg gehad, ik hoop dat het snel weer beter word. Tot die tijd moet hij soms maar even extra mopperen, omdat mama hem gewoon niet altijd op de arm kan hebben.

Het is trouwens niet alleen mamaplak, het is überhaupt ‘plak’. Op het kinderdagverblijf bij zijn favoriete leidster. Zodra zij weg gaat voor pauze huilt meneer gewoon een half uur lang, tot ze terug komt. Vorige week had ze hem meegenomen in haar pauze, maar ik zei dat het haar pauze is, even zonder kinderen. Liam moet het maar leren.
Ook bij oma gisteren was het omaplak; oma is jarig vandaag en ze heeft een appeltaart gebakken met Uk op 1 arm, respect oma!

Wat kan ik hier nou het beste aan doen? Wie kan heeft er tips? Aan toe geven of niet? Het ‘sprongetje’ of iets maar uit zingen?
toiletteren met de deur open is al een hele stap, maar toiletteren met een kind op schoot gaat mij toch echt een stapje te ver. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je