{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwemles Selfcare

Afbeelding blog 'Zwemles Selfcare' Achtergrond blur afbeelding


Ik baalde ontzettend toen mijn dochter ineens in de laatste minuut stampvoetend eiste dat ik haar naar zwemles bracht ipv haar vader. 9 van de 10 zwemlessen regel ik, het regende en onweerde plus haar les startte om 8.15. Uiteraard heeft ze niets te willen hoor en meestal ligt al vast dat ik met haar richting zwemles ga, toevallig was er nu afgesproken dat haar vader haar zou brengen.

Ik zat er nou niet op te wachten om ook nog het zwemles gebeuren te moeten doen na de zware nacht die we hadden gehad.

Toch besloot ik snel iets makkelijks aan te trekken en haar mee te nemen en heb ik van iets waar ik totaal geen zin in had iets positiefs gemaakt.

Door het drukke leven met de kids heb ik namelijk bijna geen tijd in complete rust. Zittend in het kleedhokje verplicht met mondkapje op heb ik nu ineens 3 kwartier in alle stilte om te lezen. Het boek van Janne Schuijn mee en genieten, ookal is het benauwd en zweet ik me hier de pan uit in het hokje... count your blessings! Pagina na pagina lezen zonder gestoord te worden, man man wat een genot!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je