{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwangerschapskilo's... werk aan de winkel!

Het is tijd dat ik weer voor mezelf ga zorgen! Tijd dat ik weer lekker in mijn vel kom te zitten.

Afbeelding blog 'Zwangerschapskilo's... werk aan de winkel!' Achtergrond blur afbeelding

inmiddels is onze zoon bijna 6 maanden en begin ik me te irriteren aan de extra kilo's die ik heb opgelopen voordat ik zwanger werd (hormonen en alle vreetbuien die ik daarbij heb cadeaugekregen) en natuurlijk wat gewicht dat ik na de zwangerschap heb behouden. Gisteren bereikte ik het punt dat ik mezelf echt niet meer aantrekkelijk vond voor mijn man en daar wil ik verandering in brengen. Ik heb geen maat 36 gehad ooit hoor, maar wil me gewoon weer op mijn gemak voelen zonder dat mijn 'zwemband' over de rand van mijn broek hangt. Dus 100 dagen niet snoepen eens kijken wat dat oplevert! Starts today!!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je