{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger vs. Onzekerheid

Afbeelding blog 'Zwanger vs. Onzekerheid ' Achtergrond blur afbeelding

Ik moet toegeven; deze zwangerschap ben ik een tikkeltje onzekerder dan tijdens mijn zwangerschap van Senn. Zolang ik de baby niet voel vraag ik mij nu dagelijks af of het wel goed gaat. Leeft de baby nog? Groeit de baby nog? Is hij/zij gezond? 

Ik kon de tijd naar mijn eerste echo niet vooruit kijken. Het voelde zo onwerkelijk dat ik zwanger was, dat ik het pas kon geloven bij de echo. Maar zelfs na de echo bleef ik onzeker en voelde het als een droom. Bij Senn had ik dit amper en had niet verwacht dat ik dit nu zou hebben, toch is het zo. 

Komt het doordat er al een ukkie rondloopt? Ik weet het niet, lastig soms wel. Ik merk dat ik nu vooral ongeduldig ben, terwijl ik stiekem zou moeten genieten. Ik ben ongeduldig naar de schopjes, naar elke dag bevestiging dat er echt een kindje in mijn buik zit. Zonde eigenlijk, de tijd gaat al zo snel en ik zie mijn buik groeien, genoeg bevestiging zou je zeggen. Voor mij niet haha.. Komt dit nog goed? 

Liefs,

Erin

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je