{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger en werkstress!!

Afbeelding blog 'Zwanger en werkstress!!' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels ben ik 36 weken zwanger van ons derde kindje. Mijn grafisch ontwerpwerk staat op een laag pitje. Er zijn een paar kleine opdrachten waar ik nog aan werk, maar verder is het rustig.

Mijn webwinkel met geboortekaartjes is een ander verhaal. Ik heb een paar bestellingen lopen, maar deze vrouwen zijn in mei, juni en juli uitgerekend. Dat is dus niet erg, want ik ben 2 april uitgerekend. Het lijkt dus allemaal goed te gaan.

Totdat ik mijn mail open als ik 36 weken zwanger ben. Een bestelling. Hartstikke leuk natuurlijk, maar deze mevrouw is 2 weken na mij uitgerekend… daar schiet ik toch best wel van in de stress!

Enigszins bekomen van de schrik, mail ik uiteraard keurig de klant terug. In de week daarna maak ik het geboortekaartje zover in orde dat alleen naam, gewicht, geboortedatum en tijdstip ingevuld hoeven te worden. Nu is het wachten op de bevalling.

2 april. Geen baby. 3 april. Geen baby. En zo gaan we nog een paar dagen door. Ik begin hem toch wel een beetje te knijpen. Stel dat de mevrouw van de geboortekaartjes een week eerder bevalt en ik een week te laat? Dan bevallen we op dezelfde dag. Hoe moet ik dan zo snel haar geboortekaartje in orde maken, naar de drukker sturen, ophalen bij de drukker en dan naar haar toe zenden?

9 april. Ik ben een week over tijd, maar wordt vandaag ingeleid. Gelukkig nog geen mail ontvangen dat mijn klant is bevallen! Alleen een mailtje met een aanvraag voor een proefkaartje. Voor dat we naar het ziekenhuis vertrekken, pak ik snel het proefkaartje, schrijf de envelop en onderweg gooi ik het kaartje snel in de brievenbus. Geen probleem, alles onder controle!!

Na een turbo bevalling is daar eindelijk onze mooie dochter! Alles is helemaal goed gegaan en we mogen dezelfde dag nog naar huis. 

Ik hou de mail de komende dagen goed in de gaten en ja hoor, een paar dagen na mijn eigen bevalling is mijn klant ook bevallen! Gelukkig gaat alles goed met mij en is het geen probleem om haar kaartje in orde te maken. Wederom stress om niks en de wereld is weer 2 mooie wondertjes rijker deze week!!

Groetjes van Janita

(Ook een geboortekaartje nodig? Wij hebben nostalgische, hippe, vrolijke, foto en budget geboortekaartjes in de collectie! Kijk snel op www.boefjespost.nl)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je