{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zuurdesembrood... Deel 2...

Laatst schreef ik hier dat ik zelf zuurdesembrood ging bakken... Bij deze het vervolg...

Afbeelding blog 'Zuurdesembrood... Deel 2...'

Laatst schreef ik hier dat ik zelf zuurdesembrood ging bakken... Nou, poging 1 is mislukt!
Het zag er eerst goed uit, na een dag ofzo begon het goedje te borrelen en zag het eruit zoals het moest (volgens mij), maar het moest nog een paar dagen staan. En het begon toch te stinken!! Vreselijk.
Na een dag of 5 (dan zou ik kunnen gaan bakken), zag het er ook wat vreemder uit, maar goed, ik ging het toch maar proberen (weet ik veel...). Dus gekneed met speltmeel erbij en toen laten rijzen... Het zou in omvang verdubbelen na een uur of 8... Maar helaas, er gebeurde niks. Behalve dat het nog steeds stonk dan haha.
Dus toen het hele goedje maar weggekieperd. (Zonde!) 
Ik heb nu een andere site gevonden met de beschrijving, dus ik ga het nog een keer proberen... Hopelijk hoef ik het dit keer niet weer allemaal weg te gooien. 
Wordt vervolgd...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je