{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zucht.....Lovely monday....

Mijn heerlijke vrije maandag!

Afbeelding blog 'Zucht.....Lovely monday....'
Heerlijk weer vandaag een lekker zonnetje hmmm... Das heerlijk wakker worden op je vrije maandag!! Me lekkere ventje mega vrolijk wakker geworden mijn dag begon dus echt heerlijk!! Maar soms heb je toch echt van die dagen dat niks loopt zoals gepland.. En ja ik weet het eigenlijk is het gewoon beter om geen planning te maken alles loopt toch vaak anders als gepland ;) Denk heel herkenbaar als moeder zijnde... Me vandaag ook weer echt een sloofje voelen.. t lijkt wel alsof het maandag huissloofjes dag is en elk klusje wat er gedaan moet worden lekker blijft liggen voor maandag... van de was tot het klussen... Pfff er lijkt wel geen eind aan te komen dacht dat ik toch weer aardig op de rit zat qua dingen in en om het huis zouden we soms een paar hele luie kabouters hebben?? Ik moest echt eff klagen.. soms moet dat gewoon eff.. Toe mij maar die hele week werken! lekker s ochtends de deur uit de hele dag niet aan thuis en alles eromheen hoeven denken.. HEERLIJK.. gewoon lekker jezelf kunnen zijn en niet alleen maar mama van of vriendin van maar gewoon je eigen persoon die normale volwassen gesprekken voert en op gezette tijden pauze heeft. Niet dat ik niet graag thuis ben en lekker voor me kleine ventje kan zorgen en genieten.. Helaas zit het er niet in Me diploma is verouderd zoals ze dat noemen ik ben te oud (net 30 geworden) en zeker niet flexibel genoeg doorgroeimogelijkheden zijn er eigenlijk niet want jah je bent nog jong en stel je wilt nog een kind nou daar zitten de bedrijven niet op te wachten.. Gelukkig heb ik nu een leuke baan in de huishoudelijke zorg! Maar ja... breng je kind maar is alle dagen naar de opvang... Maar goed deze hovenier schoonmaakster schilder elektricien afwashulp nanny opvoeder speelmaat enz enz.. zal snel verder want ja ze moeten straks allemaal plaats maken voor de chef kok ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je