{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoveel dozen al op zolder!

Afbeelding blog 'Zoveel dozen al op zolder! ' Achtergrond blur afbeelding

Onze dochter is nu 15 maanden oud en ik geloof dat ik al 6 dozen met kleding van haar boven op zolder heb staan. We zijn zo ontzettend verwend, zeker in het begin, dat we haar wel zes keer per dag konden verschonen en dan had ze nog niet alles die maand aan gehad. Nu is het wat 'normaler' maar nog steeds heeft ze meer dan genoeg.
Zojuist weer een doos gevuld, de kleine maatjes 74 past ze niet meer, ze is over naar 80. Maar ja wat doe je met al die kleertjes. Ik lees veel berichtjes op facebook van vriendinnnen die het verkopen of weggeven maar ik kan het (nog) niet. Ik denk, ik zou alleen wat 'belangrijke' kledingstukken moeten bewaren, maar ja ik bij vrijwel alles wel een herinnering en dan kan ik het toch niet over mijn hart verkrijgen om het (al) weg te doen. Mijn moeder heeft ook veel van mij bewaard maar hoewel Stella in december geboren is en ik in januari heb ik haar toch vrijwel niets van mezelf van vroeger aan kunnen trekken. Op termijn moeten we dus toch maar een kleine selectie gaan maken.

Maar voorlopig staat het wel goed op zolder en wie weet krijgt mijn zusje wel over een paar jaar een meisje dan kan zij het misschien gebruiken dan zie ik het nog een keer terug.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je