{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zorg jij wel goed voor je voeten?

Soms sta je er niet bij stil (letterlijk); je voeten zijn zo belangrijk! Al die sprintjes die je achter de kids aan trekt, het eindeloze tillen en sjouwen... Geef jij jouw voeten wel eens extra aandacht?

Afbeelding blog 'Zorg jij wel goed voor je voeten? '

Om de droge, ruwe huid van je voeten een boost te geven kan je de Hansaplast Herstellende Voetcrème gebruiken, deze geeft direct resultaat! Dit komt door de intensief hydraterende formule met 10% Urea welke werkt tegen vochtverlies. De crème hydrateert en versterkt de beschermende functie van de huid. Daarnaast ruikt de Herstellende Voetcrème ook nog heerlijk: licht geparfumeerd! Nog meer verzorging? We hebben nog wat tips om thuis je eigen pedicure te houden! Yeah!

NAILPOLISH OF NATURAL? 

Houd jij wel van een lekker kleurtje op je tenen? We vroegen het onze moeders, zie bovenstaande poll :) Voor de lakkers onder ons: zorg ervoor dat je ook periodes je nagels niet lakt. Als ze constant gelakt zijn, kunnen ze namelijk verkleuren. Vooral als je donkere tinten nagellak gebruikt.

Naast het lakken van je nagels zijn er nog veel meer pedicuur-waardige handelingen die je thuis kunt verrichten voor heerlijk verzorgde voeten. We hebben er 3 uitgelicht. 

1: WEKEN EN SCHOONMAKEN

Pak een teiltje met lauwwarm water en ga er even lekker bij zitten. Zorg dat je eventuele oude nagellak verwijderd is. Tip: Hansaplast adviseert om een nagellakremover zonder aceton te gebruiken, omdat aceton je teennagels kan uitdrogen en er zo voor zorgt dat ze scheuren of splijten aan de rand. 

Week je voeten gedurende circa vijftien minuten in lauwwarm water met een speciaal voetenbadmiddel of extra olie. Dit is niet alleen ontspannend, maar maakt je voeten ook zachter zodat je droge en dode huid gemakkelijker kunt verwijderen. Wanneer je Hansaplast Eelt Scrub & Verzorging gebruikt, helpt dit niet alleen om de dode huid te verwijderen, maar zo worden je voeten ook nog heerlijk zacht. 

2: DROGEN 

Dep je voeten droog en vergeet niet tussen je tenen extra goed droog te maken! Hier hopen bacteriën zich op, dus zorg dat je met een puntje van je handdoek de kleine stukjes niet vergeet. 

3: HYDRATEER

De huid van je voeten is vaak wat ruwer en harder dan de rest van je lichaam. Daarom is een speciale crème geen overbodige luxe. Zorg dat de crème vochtinbrengend is, zoals Hansaplast de Herstellende Voetcrème. De hydraterende werking maakt je voeten zacht en soepel. Klaar voor weer een drukke dag met je kinderen ;). Tip: Masseer je voeten direct met het insmeren. Zo zorg je voor een goede doorbloeding en trekt meteen de crème goed in. 

Wil je meer tips? Check Hansaplast, zij hebben heel veel informatie en producten voor zachte voetjes :)

Afbeelding blog 'Zorg jij wel goed voor je voeten? '

Let op: Bovenstaande tips en adviezen vervangen medisch advies niet. Lees de gebruikersinstructies op de productverpakking goed. Raadpleeg een medisch specialist wanneer onze tips niet helpen of in het geval dat je verwacht een medische aandoening te hebben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je