{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoontje Nicolette Kluijver wordt gepest

Dat deelt ze in een verdrietige post op Instagram.

Afbeelding blog 'Zoontje Nicolette Kluijver wordt gepest'

Nicolette plaatste gister een ontroerende post op Instagram, waarin ze vertelt dat haar zoontje Jesse (4) gepest wordt, omdat hij op ballet zit. De presentatrice heeft er genoeg van en doet een oproep aan alle ouders. 

"Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft, omdat ze hem dan pesten! Lieve ouders... Vertel je kind vanavond voor het slapen gaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt, als je maar gelukkig bent!", schrijft ze.

Hierop delen ook andere vaders en moeders de mening van Nicolette. Jim Bakkum zegt het volgende: "Ik vind 'm nu al de coolste en stoerste gast die er is". Giel Beelen reageert dat hij "zelf ook jarenlang op ballet heeft gezeten", maar denkt dat het gepest bij hem meeviel, omdat hij ook op voetbal zat. "Hij is juist cool!!!", reageert Kim Kötter. "Moeten we een jongensklasje maken? Zet ik Muck er ook op!" Ook Rosanna Kluivert neemt het voor Jesse op. "Een kind heeft dat niet van zichzelf maar van ouders die bekrompen en kortzichtig zijn. Ik vind het super stoer." 

Heb jij een kindje dat gepest wordt? Hoe ga je daarmee om?

Bron: RTL Boulevard

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je