{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zondagavond-onrust en niet kunnen slapen

Afbeelding blog 'Zondagavond-onrust en niet kunnen slapen'

Na een fijne zondag ( met eindelijk weer wat zon ! ), waarop ik mijn verjaardag alvast gevierd heb, gaan we weer bijna over tot de orde van de dag. Het is zondagavond, vijf over tien. Eigenlijk zou ik nu zo ongeveer toch echt wel moeten gaan slapen. Mijn wekker gaat morgenochtend namelijk gewoon weer om vijf uur. ( geen typefout )

Normaal gesproken ben ik bepaald geen avondmens. Het komt regelmatig voor dat ik om half tien al een tijdje in dromenland ben, terwijl ik toch heel graag die leuke serie wilde afkijken,maar op zondagavond is dat bijna altijd anders. Ik voel dan een bepaalde onrust. Mijn blik gaat rusteloos op en neer van de klok naar mijn wekker en weer terug. Juist omdat ik van mezelf op tijd MOET slapen, lukt het niet. Ik zie het soms zelfs twaalf uur worden en dan ga ik voor het gemak automatisch ook maar even 'berekenen' hoeveel waardevolle uren slaap ik nog tegoed heb. Te weinig dus. Vermoeiend!

Begrijp me niet verkeerd;ik heb echt geen hekel aan mijn werk, maar wat ik ook probeer, die zondagavond onrust blijft. Een glaasje wijn of juist een kopje thee om te relaxen? Nee. Een bad of een uitgebreide douche? ook niet.Gelukkig hoor ik af en toe wel dat mensen om mij heen hier ook last van hebben, maar fijn is anders.

Wie weet helpt het schrijven van deze blog mij wel om zo toch rustig te gaan slapen.....ik ga nu in ieder geval een poging wagen. Slaap lekker allemaal!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je