Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Zomertrends kids 2014

Het is heeeerlijk weer, tijd voor de zomergaderobe! Groeien jouw kids ook zo hard? Op naar de kledingwinkel dus!

Kleurtrends

In tegenstelling tot 2013 gaat het deze zomer qua kleuren een stapje terug. Geen felle neon kleuren meer maar iets lichtere pastelkleuren als oudgroen en rafblauw. De basiskleuren zijn roze, lichtblauw, oud geel, vaal groen en zalm, gecombineerd met de accentkleuren hard roze, geel en blauw.

Indianen, jungle, camouflage en retro

De kledingontwerpers zijn duidelijk geinspireerd door indianen, Azië, jungle dieren en retro klassiekers. Helemaal ‘in’ is de camouflage print. Deze zie je terugkomen op jassen, broeken, shirts, tassen en accessoires. De zomerjassen zien we in katoen en canvas/linnenlook, van zandkleur tot armybruin of groen en zijn geïnspireerd op safaritrips in Afrika.

Denimn shirt

Het klassieke denimshirt, met of zonder hip boordkraagje, is dit voorjaar een musthave voor de jongens. In allerlei wassingen, printend of damaged, van stoer tot eenvoudig is denim een fijn item om mee te combineren.

Details

De vernieuwingen zitten in leuke, kleine details. Een button, lintje of extra zakje. Ook all over prints, tie dye of dipdye, streepjes, bloemenprints, dierenprints en grafische artworks hangen in de winkel.

Bekijk een mooie inspiratiepagina voor de nieuwste zomercollectie en shop direct!

Wat geef jij je kleintje aan deze zomer? Laat het weten in een reactie!

9 jaar geleden

Ik vind die felle kleurtjes deze zomer helemaal super! Zeker bij de donkere lokjes van mijn dochtertje :)