Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Zomer?!? Waar is de zon gebleven? De warmte??

​Zomer?? Waar is de zon gebleven?? Ik zit nu op de bank met lange spijkerbroek en t-shirt en heb het gewoon koud!

Zomer?? Waar is de zon gebleven?? Ik zit nu op de bank met lange spijkerbroek en t-shirt en heb het gewoon koud! Het liefste doe ik een lekker warm vest aan of kruip ik lekker onder een deken, die ik in de winter bij de bank heb liggen. Maar het is nog lang geen winter! Wij zijn nog niet eens op vakantie geweest...

k wil zon, mooie blauwe lucht (af en toe een wit wolkje is prima), kinderen die lekker buiten kunnen spelen (zodat Mama binnen kan opruimen) en heerlijk op ons balkon zitten met mijn zonnebril op. Ik wil dat de kids buiten kunnen spelen en lekker kunnen dabben met water en niet zeik nat zijn van de regen.

Misschien is het wel omdat wij nog geen vakantie hebben?!? We hopen maar dat het snel beter wordt. Het is zo natuurlijk geen pretje voor mensen die nu vakantie hebben. Gelukkig heeft Mama wel wat te doen overdag: genoeg op te ruimen, inpaklijstjes voor de vakantie maken en op de achtergrond het sport volgen op de Olympische Spelen in Rio.

Volg jij me al op facebook??

7 jaar geleden

Ik deel je frustratie.. Wat het nóg erger maakt is dat ik steeds werk als het wel een zonnig is en als ik dan vrij ben, kan ik niet eens met de kids naar de speeltuin omdat alles nat en modderig is!! AAARGGG!!