{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zomer?!? Waar is de zon gebleven? De warmte??

​Zomer?? Waar is de zon gebleven?? Ik zit nu op de bank met lange spijkerbroek en t-shirt en heb het gewoon koud!

Afbeelding blog 'Zomer?!? Waar is de zon gebleven? De warmte??'

Zomer?? Waar is de zon gebleven?? Ik zit nu op de bank met lange spijkerbroek en t-shirt en heb het gewoon koud! Het liefste doe ik een lekker warm vest aan of kruip ik lekker onder een deken, die ik in de winter bij de bank heb liggen. Maar het is nog lang geen winter! Wij zijn nog niet eens op vakantie geweest...

k wil zon, mooie blauwe lucht (af en toe een wit wolkje is prima), kinderen die lekker buiten kunnen spelen (zodat Mama binnen kan opruimen) en heerlijk op ons balkon zitten met mijn zonnebril op. Ik wil dat de kids buiten kunnen spelen en lekker kunnen dabben met water en niet zeik nat zijn van de regen.

Misschien is het wel omdat wij nog geen vakantie hebben?!? We hopen maar dat het snel beter wordt. Het is zo natuurlijk geen pretje voor mensen die nu vakantie hebben. Gelukkig heeft Mama wel wat te doen overdag: genoeg op te ruimen, inpaklijstjes voor de vakantie maken en op de achtergrond het sport volgen op de Olympische Spelen in Rio.

Volg jij me al op facebook??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je