{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo’n moeder

Afbeelding blog 'Zo’n moeder ' Achtergrond blur afbeelding

Nee , ik zou nooit zo’n moeder worden die tot in den treure over haar kindje praat en te pas en te onpas foto’s plaatst van haar kindje.. want laten we eerlijk zijn niemand vind mijn kindje toch zo fantastisch als ik zelf vind..wat interesseert het mensen dat ik Mn kindje in bad heb gedaan.. of dat ze ligt te slapen.. Maar ik kan er niks aan doen “deze moet ik echt even delen”..

Om over het praten maar te zwijgen.. al moet ik zeggen dat gebeurt denk ik overal bij (nieuwe) moeders, want ik begrijp nu pas hoe “klein” je wereldje ineens is omdat je voornamelijk aan het zorgen bent en het meest spannende wat ik deze dagen meemaak is de luierwissel 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Iig ik ben schuldig .. aan alles waarvan ik het aller hardst riep dat ik het niet zou doen. Sorry! Ik ben zo’n moeder..*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je