{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo hoort het niet te gaan (deel 1)

De vk keek me met een bezorgde blik aan voel je je echt goed? Ze had mijn urine en bloeddruk gecontroleerd. Je bent ziek!

Afbeelding blog 'Zo hoort het niet te gaan (deel 1)'

29+3 weken zwanger en heb controlle bij de vk. Mijn urine word gecontroleerd en zonder veel woorden pakt ze de bloeddrukmeter, voel je je echt goed? Vraagt ze als ze klaar is en gaat zitten. Ja hoor ik voel me prima! Antwoord ik vrolijk. Buiten het vocht dat ik toch al behoorlijk wat maanden vast houd. Ze kijkt me bezorgt aan je bent ziek! Behoorlijk ziek! Je hebt een zwangerschapsvergifteging en moet naar het ziekenhuis ik ga meteen bellen! Kan het niet eerder? Hoor ik haar zeggen en ze kijkt me aan met een blik die ik niet begreep. Ik begreep eigenlijk helemaal niks! Het ging langs me heen alles wat ze zei. Het is pas later terug gekomen. Kan me vaag herrinneren dat ze me vertelde dat het stikje waar ze de urine mee controleren meteen groen werd wat normaal geel wordt. Dus veel eiwitten in de urine. Ook mijn bloeddruk was veel te hoog nog maar te zwijgen over mijn onderdruk. Ik kon pas na vier uur terecht in het ziekenhuis.

Ik weet nog goed dat ik na de controlle vrolijk mijn vriend vertelde wat er aan de hand was en dat ik dacht dat het wel mee viel ik voelde me tenslotte prima. Waar ben je nu dan? Vroeg hij want ik ben thuis! Ik ben in de winkel kleertjes aan het shoppen! Wel nutraal want we wilde niet weten wat het was! Hij werd kwaad! Toen vond ik het overdreven! Want er was beslist niks aan de hand hij moest niet zo overdrijven! Maar hij stond erop dat hij me kwam halen en ik ging rusten! Uiteindelijk gaf ik maar toe! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je