Snap
  • Mama

Zo gelukkig met mijn zoon en dochter

Ik voel me zo gelukkig als ik de was van mijn dochter op de waslijn hang.

Telkens als ik de was van mijn dochter aan de lijn hang voel ik me gelukkig. Ik zeg net tegen de buuf: "wie had het ooit gedacht he dat er roze kleertjes aan de lijn zouden hangen".

Inmiddels 4 jaar en 3 maanden geleden ben ik bevallen van een zoon. Hij heet Mike. Toen ik zwanger was van hem wilden mijn vriend en ik niet weten wat het zou worden. Stiekem had ik een voorkeur naar een meid. Heel veel ouders durven hun voorkeur niet te uiten. Toen mijn zoon werd geboren en ze mij vertelden dat het een jongens was, moest ik toch ook even omschakelen, maar dat gaat vanzelf. Zodra hij op mijn buik lag hield ik van hem en was ik snel over mijn teleurstellen heen. Zon prachtig kindje! Wij woonden toen nog in een flat en hadden geen ruimte voor een 2 de kindje. Ondanks dat wij heel graag 2 kindjes wilden hebben moest ik geduld hebben tot we een geschikte woning hadden. 3 jaar later hadden we een nieuwe woning. Toen we er een kleine maand woonden wisten we dat we al 3 weken zwanger waren. Mijn geluk kon dus niet op. Eindelijk zou onze 2de kindje komen. Met de 20 weken echo heb ik het geslacht gevraagd en nu kon mijn  geluk helemaal niet meer op. We krijgen een dochter. 1 Nov 2013 is dan ook onze prachtige dochter Felice geboren. Mijn geduld is dus dubbel beloond en ik voel me rijk en gelukkig met 2 mooie gezonde kindjes. Een jongen en een meid. Love my kids!

10 jaar geleden

Heeerlijk he,, hier ook een jongen en toen een meisje,, Merk wel dat meiden echt een heeeel stuk pittiger zijn als jongens, tenminste mijn jongen en meisje hihi..

10 jaar geleden

Heerlijk! Ik heb zelf 2 jongens en zou inmiddels niet meer anders willen, maar in het begin had ik ook wel eens fantasietjes over een meisje. het is goed zoals het is en ik hou zielsveel van ze, maar ik snap je wel!

10 jaar geleden

Wij hebben ook een dochter en een zoon en wonen in een appartement. Graag hadden wij dit ook anders gezien, maar het gaat! Wij hopen dan wel snel te kunnen verhuizen naar een woning met tuin en 3 slaapkamers ;-)