{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo dubbel allemaal....

toch maar eens een blog. Ik ben moeder van een prachtig, vrolijk en eigenwijs meisje. Niets aan de hand zou je denken. zo dubbel allemaal

Afbeelding blog 'Zo dubbel allemaal....'
Toch maar eens een blog. zo dubbel allemaal..Ik ben moeder van een prachtig, vrolijk en eigenwijs meisje van 20 maanden en geniet elke dag weer van haar. Niets aan de hand zou je denken. Echter is dit niet het geval. Onlangs heb ik gehoord dat mijn vader (een man van 52) een vorm van dementie heeft. Daarbij is afgelopen week ook nog eens naar voren gekomen dat hij een ongeneeslijke spierziekte heeft waardoor hij er over een aantal jaren niet meer zal zijn. Het dringt nu steeds meer tot mij door dat mijn meisje mijn vader, haar opa, nooit zal leren kennen zoals ik hem ken en elke keer als ik daar aan denk of mijn vader zie, word ik daar zo ontzettend boos en verdrietig over. Als mijn meisje dat ziet, begint ze te lachen en de clown uit te hangen om ervoor te zorgen dat mama weer vrolijk wordt en het geeft zo'n ontzettend dubbel gevoel. Ik hoop gewoon aan 1 kant dat mijn meisje haar opa nog leert kennen en hem later ook weet te herinneren, aan de andere kant vind ik het zo ontzettend triest dat dat niet zal zijn op de manier zoals ik hem ken. Ik weet dat ik er niets aan kan veranderen, maar het geeft wel een ontzettend rotgevoel. Dit alles zo "op papier" zetten helpt wel weer een beetje. We zullen zien hoe het verder allemaal loopt....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je