{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zit er iets in mijn hoofd?

Ik vind het dood eng deze blog te schrijven want zo word het "echt". Ik voel me niet mezelf, ik wil niet googlen. Iemand advies?

Afbeelding blog 'Zit er iets in mijn hoofd?' Achtergrond blur afbeelding

Ik krijg echt buikpijn tijdens het schrijven van deze blog. En ik hoop dat wanneer het eruit is ik me iig voor even beter voel. 

Ik ben vandaag voor het eerst in tijden een dagje alleen thuis! Ik zou ervan moeten genieten! Maar het gaat even niet..

Ik zal even vertellen wat er precies aan de hand is. Wat de "sympthomen" zijn. Wellicht herkent iemand iets. Ik wil niemand ongerust maken maar en mischien zit dit alles gewoon tussen mijn oren.. Maar ik denk dat ik zo de huisarts wel even bel (wat op dit moment voelt als me aanstellen..).

Dit is er aan de hand:

- Sinds kort, ongeveer een maand, voelen een aantal vingers aan beide handen raar. Niet normaal. Ze voelen stijf. Ik kan ze wel bewegen en dan doen ze ook geen pijn maar als je erop druk en ze zelf buigt dan voelt het alof ze geneust zijn. Erg vaag vind ik dit..

- Mijn schouders zijn volgens mij versleten want ik moet mijn arme op een "speciale" manier weer naar benede doen. Dan knakken mijn schouders, dit heb ik aan mezelf te danken denk ik. Ik sliep namelijk altijd met mijn arm gestrek langs mijn hoofd met daar een kinderhoofdje op. Toen ze nog baby's waren. Maar.. Wat er de afgelopen tijd bij is gekomen is dat mijn linkerarm "niet meer als mijn arm voelt". Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. Alsof hij elk moment kan gaan uitvallen ofzo. Zoiets is nooit gebeurt daarom heb ik het idee dat het tussen mijn oren zit..

- Mijn hoofd voelt raar. Alsof ik aangeschoten ben de hele dag door. Vooral als ik lig te chillen en niet actief aan het werk ben of iets leuks aan doen ben met de kids slaat het "dronken" gevoel toe. Alsof mijn ogen rollen in mijn kassen. Alsof ik wankel op mijn benen. Ik maak me hier zorge om..

En JA, ik ben moe en uitgeput. NEE, ik heb de afgelopen tijd niet gezond gegeten. En ohja, ik heb hoogst waarschijnlijk wel een 1 of 2 slechte kiesjes en een doorkomende verstandskies die eruit moet omdat hij niet in mijn kaak past. Oók afgelopen week iets wat leek op een uitwendige oorontsteking gehad en onder dit oor zijn mijn klieren in mijn hals zó opgezwollen en pijnlijk tot de dag van vandaag.

Ik maak me een beetje zorge en vind dit alles bij elkaar best eng. Ik heb dit nog met niemand gedeelt omdat ik niemand (onnodig) ongerust wil maken. Komt dit doordat ik gewoon kapot moe ben of is er iets aan de hand met me? 

Iemand die iets herkent, deel het met me? Ik wil niet googlen want dat maakt mensen meestal nóg meer ongerust dan dat ze al zijn. Dat bespaar ik mezelf.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je