{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zing je wel eens onder de douche?

Een grappige vraag van mijn theezakje. Zodra ik de vraag lees moet ik hardop lachen. Ik en zingen? Mwah.....

Afbeelding blog 'Zing je wel eens onder de douche?' Achtergrond blur afbeelding

Okay, ik kan best een klein beetje zingen hoor en maat houden kan ik ook nog wel. Maar ik bezit niet genoeg lef om dat ook publiekelijk te doen. Met een paar wijntjes op in de kroeg of met carnaval voel ik me soms wel net de nieuwe Madonna. Alleen zo jammer dat ik daar de volgende ochtend vaak heel anders over denk.

Of wanneer ik in de auto zit, dan gaat de volumeknop geregeld op standje hard en zing ik uit volle borst mee. Tot grote hilariteit van de kids. Want zij vinden het nogal grappig als mama keihard meezingt met een voor hen onbekend liedje. Kleuter zei ooit een keer, toen ik gezellig aan het meezingen was, dat ik maar even mijn mond moest houden, want die mevrouw op de radio kon toch wel wat mooier zingen. Poef, met deze woorden viel mijn dagdroom in duigen. Ik waande me net in een uitverkocht Ziggodome, zoonlief zette mij meteen met beide benen op de grond. Thuis zing ik ook regelmatig mee met de liedjes van K3 en Kinderen voor Kinderen. Ik ken ze allemaal. Soms tot ergernis aan toe. Lig ik 's avonds nog steeds met mijn handjes te draaien, zie ik 10.000 luchtballonnen, vind ik alles raar maar waar en zit ik bomvol energie.

En zingen onder de douche? Nee, dat doe ik niet. Niet per se omdat ik het niet durf hoor. Maar het heeft er meer mee te maken dat ik 's avonds in alle rust douche als de kids op bed liggen. Ik wil ze natuurlijk niet wakker maken met mijn 'prachtige' gezang. En ook de buren trakteer ik liever niet op een geweldig privéconcert. Onze douches grenzen namelijk aan elkaar en als de raampjes openstaan.... nee dat doe ik ze niet aan. Zitten ze vast niet op te wachten.

En jij? Zing jij onder de douche?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je