Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

Zin in de laatste Koninginnedag!

Helaas waren de Koningspelen van afgelopen vrijdag in veel gemeentes in het water gevallen. Dat maakte gelukkig het feest niet minder groot maar het is altijd wel een teleur stelling.

Op dit moment ben ik de kleertje van de meiden nog even snel aan het wassen.....ja het licht al sinds vrijdag in de wasmand maar ik ben er gewoon weg niet aan toe gekomen om het te wassen. Ik heb vanaf nu nog ongeveer 24uur om ze schoon en gestreken te hebben dus gaat goed komen!

Wat ik me nu wel heel erg afvraag: gaat er iemand op de vrijmarkt staan?

Ik hoor namelijk alleen maar mensen in mijn omgeving die het hebben over de kroning en over met zijn allen voor de buis of in het dorp voor een groot scherm. Zelf hadden we het plan om vroeg op te staan. Ons mooi maken in oranje kleding en dan ff lekker ons dorpie in en struinen langs de kraampjes en dan wel zien waar we de kroning gaan kijken.

Wat gaan jullie doen? Wat is jullie plan?

Ik heb een super shirtje gekocht wat ik heel graag aan wil.....en ik ga het ook aan trekken maar ik ben toch bang dat er een trui over heen moet... Vorig jaar wat het prachtig weer en heerlijk om de hele dag buiten door te brengen. Maar elk jaar is het maar de vraag wat het weer ons zal brengen.

Wat trekken jullie aan? Hoe 'oranje' ben jij?

Ik heb het shirtje van de foto klaar liggen. Een voor mij en een voor mijn man, die is dan gewoon met korte mouwen ;-)

Ik heb er zin in wat het weer ook zal brengen!

10 jaar geleden

Mooi weer was het zeker! We hebben veel leuke dingen gescoord op de rommelmarkt en lekker een rondje gelopen :D

10 jaar geleden

Ik moet eerlijk gezegd morgen even kijken in de bak met oranje spullen (wij zijn ook helemaal uitgedost als het voetbal EK of WK is). Anders lekker schminken (want het blijft morgen volgens de berichten wel droog). Dan gaan we naar een park waar er van alles wordt georganiseerd. Voor kinderen diverse activiteiten, diverse optredens, vrijmarkt en tentje met eten en drinken. Heb er nu al zin in!

10 jaar geleden

Mn hunk krijgt een oranje hema shirt met COOL DUDE aan en zelf heb ik een oranje trui met drie kwart mouwen.. Sochtends gaan we even de stad in, kijken wat er te doen is. smiddags zal hij wel slapen en blijft papa thuis en kan mama met haar dinnetjes een drankje doen op het terras :d heerlijk :d

10 jaar geleden

Ja, heb ik ook in mijn hoofd om te gaan doen...leuk!!!!