{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zijn we weer

Bezorgde moeder

Afbeelding blog 'Zijn we weer'

Even paar dagen geleden maar ben er weer...

na gesprek op school gehad te hebben ben ik de volgende dag gelijk gaan bellen met het cjg en werd die zelfde middag nog terug gebeld dat ze het op gaan pakken en dat ze eerst met mij en mijn partner in gesprek willen en dat is 9 april zie er best wel tegen op om weer met ze in gesprek te gaan maar vooral voor mijn zoon want die wil echt met niemand praten... want ja die zal in therapie moeten voor kinderen van gescheiden ouders...

ik hou jullie op de hoogte van hoe het gesprek is gegaan en hoe of wat ze gaan doen met onze zoon!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Bezorgd

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je