{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zijn jullie getrouwd of niet?

Samen kinderen, maar ook getrouwd?

Afbeelding blog 'Zijn jullie getrouwd of niet?' Achtergrond blur afbeelding

Even een nieuwsgierige vraag: in mijn omgeving zie ik dat steeds meer stellen kinderen krijgen, maar niet van plan zijn om te gaan trouwen. Vriendlief en ik zijn ook niet getrouwd, omdat we daar 'niet veel' mee hebben en het samen hebben van 2 prachtige kinderen pas echt als De bekroning op ons geluk zien.

Hoe zit dat bij jullie? Zijn jullie getrouwd of ook niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je