{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zijn er bij jullie ook zoveel zieken?

Overal om mij heen vallen ze met bosjes tegelijk neer. De één na de ander wordt ziek.

Afbeelding blog 'Zijn er bij jullie ook zoveel zieken?' Achtergrond blur afbeelding

Al een tijdje heb ik zeehondjes om mij heen. Op mijn werk, in de klas, thuis en op de verenigingen. Maar de zeehondjes veranderen langzaam in zieke schaapjes. De één na de ander valt neer. Ook thuis lopen we te kwakkelen. Vorige week deden mijn longen pijn en afgelopen weekend begon ik daar bij te snotteren. Mijn keel ging pijn doen en ik klonk als een zeehond.... even dacht ik aan de longontsteking van vorig jaar. De zeehond is weg, maar de kriebelhoest is er voor in de plaats gekomen.... en die keelpijn! Hebben jullie dat ook?

Mijn klas bestaat nu uit 20 kleuters, maar ik geef er al een hele week les aan 12! Afgelopen dinsdag had ik er 9! Wel erg lekker als je jezelf niet zo fit voelt. Mijn collega's waren jaloers op me. Maar wat heerlijk (of mag ik dat eigenlijk niet zeggen als juf)

Hebben we bijna een griepepidemie te pakken of is het nog niet zo erg? Bij mijn collega's valt het nog wel mee. De meeste symptomen die mensen en kinderen hebben zijn:

- hoofdpijn

- hoest

-keelpijn

-koorts\

Vooral die hoest heeft bijna iedereen. 

Hoe gaat het bij jullie? Ook zoveel zieken om je heen? Ben je zelf al geveld door de griep of gewoon erg verkouden?

Beterschap allemaal! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je