{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zijn auto raakte te water, en nu....

Deze hulpverlener staat voor iedereen klaar, maar niemand voor hem.

Afbeelding blog 'Zijn auto raakte te water, en nu.... '

Het was eind december, afgelopen jaar, hij haalde een auto in, bedankte hem keek voor zich en corrigeerde zijn stuur...... Achteraf corrigeerde hij te hard, altijd achteraf... zijn auto ging al spinnend met 130 Kmpu de sloot in, op z’n zijkant.

Godzijdank, waren er heel veel engeltjes actief, en belande hij op de rechterkant , want links.... daar zat hij, en dat zou hij niet overleven... Paar kneuzingen verder, en nog altijd nachtmerries van dit gebeuren, met vragen in zijn hoofd - wat als... - is er geen auto.

Hij, de hulpverlener van Zuid Holland, veel mensen weten wel dat hij mensen heel graag helpt,  dat hij met liefde iemand in nood altijd een steunende schouder zal bieden.

Je kent het wel, mensen die langs je razen als je auto kapot gaat, of je een deukje heb gereden... hij niet.. hij stopt en helpt je. Zo is hij.

Die HIJ heet Marcel, en een hulpverlener in hart en nieren. Afgelopen december overkwam hem dit . Met als gevolg, al zijn EHBO spullen kapot, en nog erger zijn auto ook. Total loss, het leek een zwembad .

De verzekering dekte niks, ja meneer eenzijdig... ok. En zo ontstond frustratie,  verdriet... want niet alleen is hij EHBOer maar ook een zoon die zijn moeder na haar tia vorig jaar graag ondersteund. Als mantelzorger brengt hij haar naar afspraken, doet hij met haar de boodschapjes... net als dat hij MIJN dochter altijd weg bracht naar haar dagbehandeling.

Niemand weet raad, Marcel doet alles vrijwillig.. en geld voor vervangende dingen die zijn er niet. Zeker niet voor een auto .

De wensen waren een veilige auto ruimte voor een rollator en ruimte voor een gezin . Hij hoefde alleen veilig te zijn en ruim, en liefst wel benzine. Wij zoeken, vinden er genoeg maar het budget is er niet.

Doneer actie opgezet... vrienden familie.... maar niemand helpt.

We haalde niet meer dan 55€ op. En nu zitten we nog zonder auto, ziet hij mijn dochter zijn bonus dochter niet. Al maanden... zijn moeder komt amper buiten... en de hulpverlening? Die doet hij niet meer met zoveel passie als toen, want hij wil acuut helpen. Op de weg zijn.

Ik ben verdrietig maar ja.... misschien helpt iemand ooit ons ...

Afbeelding blog 'Zijn auto raakte te water, en nu.... '

Hulpverlening bij een ongeluk...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je