Snap
  • Mama
  • ongeluk
  • hulpverlening
  • auto
  • Totalloss

Zijn auto raakte te water, en nu....

Deze hulpverlener staat voor iedereen klaar, maar niemand voor hem.

Het was eind december, afgelopen jaar, hij haalde een auto in, bedankte hem keek voor zich en corrigeerde zijn stuur...... Achteraf corrigeerde hij te hard, altijd achteraf... zijn auto ging al spinnend met 130 Kmpu de sloot in, op z’n zijkant.

Godzijdank, waren er heel veel engeltjes actief, en belande hij op de rechterkant , want links.... daar zat hij, en dat zou hij niet overleven... Paar kneuzingen verder, en nog altijd nachtmerries van dit gebeuren, met vragen in zijn hoofd - wat als... - is er geen auto.

Hij, de hulpverlener van Zuid Holland, veel mensen weten wel dat hij mensen heel graag helpt,  dat hij met liefde iemand in nood altijd een steunende schouder zal bieden.

Je kent het wel, mensen die langs je razen als je auto kapot gaat, of je een deukje heb gereden... hij niet.. hij stopt en helpt je. Zo is hij.

Die HIJ heet Marcel, en een hulpverlener in hart en nieren. Afgelopen december overkwam hem dit . Met als gevolg, al zijn EHBO spullen kapot, en nog erger zijn auto ook. Total loss, het leek een zwembad .

De verzekering dekte niks, ja meneer eenzijdig... ok. En zo ontstond frustratie,  verdriet... want niet alleen is hij EHBOer maar ook een zoon die zijn moeder na haar tia vorig jaar graag ondersteund. Als mantelzorger brengt hij haar naar afspraken, doet hij met haar de boodschapjes... net als dat hij MIJN dochter altijd weg bracht naar haar dagbehandeling.

Niemand weet raad, Marcel doet alles vrijwillig.. en geld voor vervangende dingen die zijn er niet. Zeker niet voor een auto .

De wensen waren een veilige auto ruimte voor een rollator en ruimte voor een gezin . Hij hoefde alleen veilig te zijn en ruim, en liefst wel benzine. Wij zoeken, vinden er genoeg maar het budget is er niet.

Doneer actie opgezet... vrienden familie.... maar niemand helpt.

We haalde niet meer dan 55€ op. En nu zitten we nog zonder auto, ziet hij mijn dochter zijn bonus dochter niet. Al maanden... zijn moeder komt amper buiten... en de hulpverlening? Die doet hij niet meer met zoveel passie als toen, want hij wil acuut helpen. Op de weg zijn.

Ik ben verdrietig maar ja.... misschien helpt iemand ooit ons ...

Snap
3 jaar geleden

Misschien is het een idee om de plaatselijke krant te benaderen? Ook de lokale TV-zender heeft misschien belangstelling? Rotary- of Lionsclub in je woonplaats?

3 jaar geleden

Geld inzamelen via crowdfunding? Online geld inzamelen door middel van je eigen crowdfunding actie? Doneeractie.nl is hét crowdfunding platform voor iedereen die geld inzamelt voor zijn of haar persoonlijke doel, wens, droom, stichting, etc. Met de website van Doneeractie.nl maken wij het voor iedereen mogelijk om online geld in te zamelen voor zaken die voor jou van belang zijn. Het fenomeen crowdfunding wordt steeds populairder en is inmiddels een bekend begrip geworden. Bij crowdfunding financieert de ‘crowd’ met een klein bedrag een project, goed doel of actie. Tot voor kort werd crowdfunding vooral gezien als alternatieve vorm van financiering dat werd gebruikt door bedrijven en ondernemers. Tijden veranderen en crowdfunding wordt dan ook meer en meer gebruikt voor maatschappelijke projecten. Wij willen met Doneeractie.nl het voor iedereen mogelijk maken om online geld in te zamelen en zo persoonlijke doelen en wensen te verwezenlijken.