Snap
  • Mama

Zij is niet wie hij is #2

​Mijn hoofd zat vol met vragen. Vragen die ik op Sam af zou vuren in het park. Lees mee...

Van het gesprek zelf verbaas ik mezelf dat ik nog zo veel weet maar ook veel vergeten ben maar het gevoel dat ik had voel ik nog als de dag van gisteren. Ik voelde me opgejaagd, verdrietig, onwetend, bedrogen en bovenal radeloos want ik wist niet wat ik moest doen. Sam en ik hadden afgesproken in het park met regen op komst. Het boeide me niet, ik wilde hem zien en spreken. Ik wilde alles weten.

Voor Sam was en ben ik de eerste persoon die hij het heeft durven vertellen. Ik was geschokt en kwam er achter dat ik met mijn vooroordelen eigenlijk vrij weinig wist van crossdressing. Ik ging er haast vanuit dat Sam dan wel homoseksueel/biseksueel moest zijn of voor altijd vrouw wilde worden. Dit was niet het geval volgens Sam. Voor Sam heeft het puur te maken met de seksuele prikkelingen die hij er van krijgt en hem goed doen voelen.

Op het moment dat hij mij probeert uit te leggen wat het is borrelen er de volgende vragen boven.

Wanneer? Hoe vaak? Hoe? Ik stel ze meteen zodat ik weet waar ik aan toe ben en hij verteld. Hoe vaak?Hij doet het als hij de behoefte voelt, eens a twee keer per maand verzekerd hij mij. Wanneer? Voordat hij gaat douchen. Hoe? Met make-up en verder niet.

Het viel mij mee vanwege de beelden van drag Queens die ik in mijn hoofd had. Daarmee bagatelliseerde ik snel dit probleem voor mezelf. Ik hou te veel van Sam om hem hier voor te verlaten. Ik wil een toekomst met hem en als dit twee keer per maand voor komt? Prima!

Sam is opgelucht als ik een lach op mijn gezicht tover en hem vertel dat ik van hem hou en bij hem blijf. Maar er rest mij nog één vraag voordat een wolkbreuk zich op ons neer stort en dat is de vraag of hij dan ook een andere naam aanneemt en die is makkelijk te onthouden.

"Samantha." -

8 jaar geleden

Wat goed dat je er zo relaxed mee omgaat! Weet niet of ik dat zou kunnen... Maar ik begrijp dat dit nog maar het begin is...

8 jaar geleden

Ja die komt er wel! Ik begin nog maar net............

8 jaar geleden

Vol spanning lees ik je blog. Wat super dat je het zo kon verwoorden richting hem. Ben benieuwd naar een vervolg, want die komt er toch nog wel???

8 jaar geleden

Dat is inderdaad een ander beeld dan ik zelf ook had! Het blijft even schrikken natuurlijk, maar hier zou op zich mee vallen te leven... Komt er nog een vervolg?